Jobba hos oss

Vi på zuperbox.se erbjuder dig presentkort till cirka 500 upplevelser och aktiviteter. Det presentkort du köper av oss kommer att ge dig eller din vän en fantastisk upplevelse värd att minnas. Vi har personligen handplockat de bästa upplevelserna Sverige har att erbjuda. zuperbox.se har alla upplevelser du kan tänka dig och några till. Är du ute efter en års present, julklapp, alla hjärtans dag present, företagsgåva, presenttips, mors dag present så kan du självklart välja om du vill ha våra fina presentkort i en vacker exklusiv box eller skriva ut dem direkt elektroniskt för snabb leverans.

zuperbox.se växer snabbt och söker ofta ny personal eller praktikanter.

Skicka gärna en spontanansökan till oss. Skicka med din CV, ett personligt brev samt ett foto på dig. Glöm inte skriva vilken eller vilka tjänster du är intresserad av!

Vi söker fyra B2B säljare

zuperbox.se fortsätter att expandera och söker nu två B2B säljare till kontoret i Stockholm, en till Göteborg och en till Malmö.

Du kommer att ingå i en mycket positiv säljteam och vi söker dig som brinner för försäljning, tycker om att ha många kundkontakter varje dag och vill utvecklas positivt.

Rollen som B2B säljare hos zuperbox.se innebär att du arbetar med både nykundsbearbetning och befintliga kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, allt från telefonkontakt till offertskrivande och avslut. Dina arbetsuppgifter består av att arbeta med försäljning av motivationsgåvor, företagsgåvor, events och kickoffs mot företag.

Vi söker dig som är positiv, målinriktad. Du har mycket stark drivkraft och förmågan att komma till avslut. Du måste ha minst 5 års erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B.

Är du den vi söker?
Vänta då inte på att ansöka. Vi behöver någon omgående som kan sälja zuperbox.se upplevelsepresenter.

Hos oss handlar du snabbt och tryggt