Bloggtävling

Blogga om zuperbox.se upplevelser - Alla får 100 kr - Vinst varje gång

Välkommen till vår bloggtävling. Bakom tävlingen står zuperbox.se; en sajt för att köpa, boka och uppleva upplevelser.

Tävlingstema: "Min favoritupplevelse". Har du ett minne du önskar dela med dig av från någon speciell upplevelse? Kanske ett värdefullt upplevelsetips? Eller önskar du få uppleva något speciellt i Skandinavien? Skriv ett blogginlägg och berätta om det.

Vinn presentkort - värde upp till 5 000 kr

Alla blogginlägg, även fler från samma bloggare, har möljligeht att vinna. Juryn röstar fram en vinnare varje vecka. Vinsten är ett presentkort från zuperbox.se till ett värde upp till 5 000 kr. OBS! Glöm inte bort att ni alla får ett presentkort värde 100 kr per blogginlägg = vinst varje gång.

Tävlingsregler

Leta upp din favoritupplevelser på zuperbox.se och blogga om just den. I ditt blogginlägg ska du länka till vald upplevelse med upplevelsens namn. Vill du skriva om tex Upplevelse så är det sidan http://www.zuperbox.se du ska länka till i ditt blogginlägg med just länktexten Upplevelser. Du kan också välja att länka till vår startsida med hjälp av koden i rutan nedanför.

Kopiera koden nedan och klistra in på din webbsida:

Ditt blogginlägg/tävlingsbidrag har ingen begränsning i innehållet.

Så här gör du för att få ett godkänt tävlingsbidrag:

  1. Blogga om dina favoritupplevelser på zuperbox.se
  2. Länka till, och tipsa om, den här tävlingen i din blogg/ dina bloggar
  3. Registrera ditt tävlingsbidrag genom att skriva en kommentar i kontaktformuläret
  4. Ju fler blogginlägg desto större chans att vinna flera presentkort...


Jury

I bloggtävlingen ska du skriva om din favoritupplevelse i Skandinavien. Vinnaren utses enhälligt av juryn på zuperbox.se. Juryn har exklusiv rätt att neka tävlingsbidrag som godkända om de t.ex. uppfattas som utnyttjande av bloggtävlingen på något sätt, spam, dålig kvalité på bloggen eller på annat sätt inte uppfyller kraven. Tävlingsreglerna kan komma att ändras under tävlingens gång, tävlingsdeltagare kommer att kontaktas om det behövs. Tävlingsdeltagarna kan delta med max 5 st. blogginlägg per blogg.

Bloggtävlingen pågår tom 1 augusti.

Alla tävlingsdeltagare kan komma att kontaktas via e-mail för att informera om vinnare och andra nyheter från zuperbox.se, som t.ex. kommande bloggtävlingar. Din e-mail kommer aldrig ges ut till tredjepart.

Må bäste bloggare vinna!

Hos oss handlar du snabbt och tryggt